HENKILÖBRÄNDÄRI™

HENKILÖBRÄNDÄRI™

Sinä olet yrityksesi kasvot
Halusit tai et, ammatilaisena henkilösi on brändi.
Tehdään siitä sinun näköisesi.
Lue lisää henkilöbrändistä
Viesti ainutlaatuisuutesi
Mikä erottaa sinut muista ammattilaisista?
Tutustu hinnastoon
Previous
Next

Perustuuko yritystoimintasi oman osaamisesi markkinointiin tai oletko muuten yrityksesi tärkeät kasvot? Halusit tai et, olet henkilöbrändi. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että henkilöbrändinä olo ei tarkoita, että sinun pitäisi olla jotain muuta kuin olet. Mutta edustavatko kuvasi sinua ja osaamistasi parhaimmillaan?

HENKILÖBRÄNDÄRI™ -henkilökuvaus paitsi luo omaa osaamistasi, persoonaasi ja erikoisuuttasi tukevat kuvat henkilöbrändäystäsi tukemaan, myös auttaa kirkastamaan itsellesi ajatusta oman henkilöbrändisi ytimestä.

HENKILÖBRÄNDÄRI™ -palvelu ei itseasiassa ole pelkkä valokuvaus. Palvelu sisältää myös noin tunnin mittaisen tapaamisen, jonka tavoitteena on kirkastaa ajatuksiasi omasta henkilöbrändistäsi: kuka olet, minne olet menossa, mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä, mikä tekee sinusta erikoisen verrattuna muihin, mitä haluaisit sinusta puhuttavan selkäsi takana jne.. Ennen tapaamista saat minulta pari pientä ”kotitehtävää” mietittäväksesi.

Tapaamisen lopuksi suunnittelemme henkilöbrändiäsi tukevan kuvamaailman alkaen kuvauspaikasta/-paikoista ja vaatetuksesta aina ydinviestisi visuaaliseen esiintuomiseen.

HENKILÖBRÄNDÄRI™ on modulaarinen palvelu, joten voit suunnitella juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokoisen kokonaisuuden. Palvelu koostuu HENKILÖBRÄNDÄRI™ Aloituspakkauksesta, Monipuolistajasta, sekä Täydentäjästä.

Aloituspakkaukseen kuuluu henkilöbrändisi kirkastaminen, sen perusteella tehty kuvasuunnittelu, sekä kuvaus yhdessä lokaatiossa. Lisäksi Aloituspakkauksen myötä saat 5 valmista henkilöbrändikuvaa digitaalisessa muodossa.

HENKILÖBRÄNDÄRI™ Monipuolistajalla saat lisättyä pakettiin yhden tai useamman lisäkuvauslokaation ja 5 valmista henkilöbrändikuvaa kustakin uudesta lokaatiosta. Monipuolistaja on hyödyllinen erityisesti, mikäli tarkoituksena on luoda asiantuntijuutta tukevaa henkilöbrändiä tekemällä omaa osaamista tukevaa sisällöntuotantoa yrityksen nettisivuille tai sosiaaliseen mediaan. Monipuolistajan turvin et joudu kierrättämään liiaksi samoja kuvia tehdessäsi henkilöbrändiäsi tunnetuksi.

HENKILÖBRÄNDÄRI™ Täydentäjän voit tilata milloin vain kun tarvitset lisää kuvia henkilöbrändiäsi tukemaan. Täydentäjän kuvaus suunnitellaan aikaisemmin tekemämme henkilöbrändisi kirkastamisen pohjalta

HINNASTO

HINNASTO

HENKILÖBRÄNDÄRI™

aloituspakkaus
577 + alv
 • Henkilöbrändin kirkastustapaaminen
 • 1 Kuvauslokaatio, n. 1h kuvausaikaa
 • 5 valmista henkilöbrändikuvaa editoituna
 • Kuvien toimitus digitaalisena

HENKILÖBRÄNDÄRI™

Monipuolistaja
+277 + Alv
 • Hinta per lisäkuvauslokaatio
 • 1h kuvausaikaa/kuvauslokaatio
 • 5 lisäkuvaa/kuvauslokaatio
 • Kuvien toimitus digitaalisena

HENKILÖBRÄNDÄRI™

Täydentäjä
277 + Alv
 • Kun tarvitset lisää kuvia myöhemmin
 • Tilattavissa milloin vain alkuperäisen Henkilöbrändäri™ kuvauksen jälkeen
 • Paketin sisältö kuten Henkilöbrändäri™ Monipuolistajassa

Näin HENKILÖBRÄNDÄRI™ -palvelu toimii

Näin HENKILÖBRÄNDÄRI™ -palvelu toimii

Tilaaminen

HENKILÖBRÄNDÄRI™ -palvelun voit tilata Kuvavuorisen puhelinnumerosta 044 2612018 tai sähköpostitse [email protected] Tilauksen yhteydessä sovimme ajan suunnittelupalaverille.

Henkilöbrändin kirkastustapaaminen

HENKILÖBRÄNDÄRI™ -palvelu käynnistyy toden teolla jo ennen kuin olemme päättäneet mitään kuvauspaikoista. Noin tunnin mittaisen tapaamisen, jonka tavoitteena on selvittää sekä minulle, että sinulle, mistä henkilöbrändissäsi lopulta onkaan kyse. Sopiessamme tapaamisesta saat myös pari kotitehtävää mietittäväksi ennen tapaamista. Tapaaminen sovitaan mielellään ainakin muutaman päivän päähän, jotta ehdit miettiä antamiani tehtäviä.

Henkilöbrändin kirkastustapaamisen avainsanoja ovat henkilökohtaiset arvosi, oma ydinosaamisesi, sekä asiat, jotka tekevät sinusta erityisen verrattuna muihin. Käymme myös läpi sinulle tärkeitä asioita, sekä sitä, mitä toivoisit muiden sinusta puhuvan selkäsi takana. Näiden asioiden pohjalta lähdemme ideoimaan henkilöbrändisi kuvitusta mm. lokaatioiden, pukeutumisesi, sekä kuvauksen teemoituksen osalta.

Kuvauspäivä

Riippuen valitsemastasi HENKILÖBRÄNDÄRI™ -palvelukokonaisuuden laajuudesta kuvaamme joko yhdessä, kahdessa tai kolmessa eri lokaatiossa. Lokaatio voi olla joko kuvauksen teemaan sopiva sisä- tai ulkomiljöö tai studio. Kutakin lokaatiota varten varataan noin yksi tunti kuvausaikaa. Henkilöbrändikuvaukset on hyvä sijoittaa ainakin muutama päivä tapaamisen jälkeen, jotta tarvittavat valmistelut ehditään tehdä.

 
Kuvien valinta

Mikäli haluat päästää itsesi helpolla, voit antaa minun tehdä kuvavalinnat puolestasi valokuvaajan ammattitaidolla. Halutessasi voit tehdä kuvavalinnat myös itse kuvavalintajärjestelmässäni. Tällöin on hyvä huomioida, että valmiiden kuvien saaminen käyttöösi hidastuu hieman prosessiin tulevien lisävaiheiden myötä.

Kuvatiedostojen editointi, optimointi ja toimitus
HENKILÖBRÄNDÄRI™ -palvelun perushintaan sisältyy kuvien tavanomainen kontrastien, kirkkauden ja värisävyjen säätö, sekä tarvittaessa kevyet korjailut Photoshopissa, mutta syvempiä kosmeettisia korjauksia pakettiin ei kuulu, sillä aitous on hyvän henkilöbrändin kannalta yksi tärkeimmistä osatekijöistä. Siksi aitous on hyvä säilyttää kuvissakin.

Kuvatiedostot optimoidaan aina käyttötarkoituksen mukaiseen kokoon. Mikäli muuta ei ole sovittu, toimitetaan kuvista printtituotteisiin soveltuva täysikokoinen kuvatiedosto (300 ppi), sekä Facebookia varten optimoitu kuvatiedosto (pitkä sivu 2048 pikseliä, 72 ppi), joka soveltuu myös muuhun digitaaliseen käyttöön.

Kuvien käyttöoikeudet
Asiakas saa kuviin aina laajan käyttöoikeuden ilman aikarajoituksia. Kuvien muuntaminen ei ole sallittua. Kuvaaja pidättää itsellään oikeuden käyttää syntyneitä kuvia referenssikuvina omassa markkinoinnissaan, kuten FB- ja www-sivuilla, Instagramissa, sekä muissa mahdollisissa kanavissa.

Henkilöbrändigalleria

Henkilöbrändigalleria

Ota seurantaan

Ota seurantaan