Creative Industrial Media Factory ™

Creative Industrial Media Factory™

Luovat ratkaisut teollisuuden kuvaustarpeisiin
Katso esimerkkejä
Meri-Lapista kaikkialle Suomeen
Mikä on Creative Industrial Media Factory™?
Valo- vai videokuvausta? Vai sekä-että?
Hinnasto
Previous
Next

Tervetuloa Creative Industrial Media Factorylle, luovan teollisuuskuvauksen tuotantolaitokselle – visuaalisten ratkaisuiden ketterälle konepajalle, joka tuottaa sekä korkealaatuiset valokuvauspalvelut, että videokuvaukset.

Tuotantolaitoksemme työnjohtajana, kuvaajana ja juoksupoikana häärii valokuvaajamestarin, sekä valokuvaajan ammattitutkinnon suorittanut ja European Photographer -arvon saavuttanut ammattikuvaaja Jarno Vuorinen, jonka koulutustaustalta löytyy myös kauppatieteen maisterin tutkinto palvelujohtamisen ja logistiikan saralta. Kaupallisesta taustastani johtuen kykenen paremmin ymmärtämään myös asiakkaani toimintaa ja poimimaan kamerani ruudulle sen olennaisen.

 

Creative Industrial Media Factory™ -palvelu on kaikille Kuvavuorisen palveluille tunnusomaisesti täysin räätälöitävissä oleva palvelu joka on hinnoiteltu siten, että näet palvelun erilaisten perustoteutusten hinnat, sekä hintaan vaikuttavat muut tekijät suoraan tältä sivulta.

Jokaisella valo- ja videokuvaajalla on oma kädenjälkensä. Onnistumisen edellytys on, että kädenjälki osuu asiakkaan visuaaliseen makuhermoon.

Ennen palvelu varaamista haluankin asiakkaani tutustuvan omaan kädenjälkeeni. Siksi hinnastot tulevat sivuillani vasta kuvien jälkeen

Creative Industrial.. Mikä?

Creative Industrial.. Mikä?

No, kyseessä on siis teollisuuskuvauspalvelu, jossa tavoitteena on luoda tilaajan käyttöön laadukasta ja näyttävää materiaalia, oli sitten kyseessä valokuvat tai videot. Tai vaikka molemmat.

Tarvittaessa kuvaus onnistuu samaan aikaan vaikka neljällä eri kameralla, esim. kahdella videoa maasta, yhdellä ilmasta, sekä yhdellä still-kuvia.  

Kuvauksen suunnittelu ja konseptointi
Kuvauksen suunnittelu aloitetaan mahdollisuuksien mukaan suunnittelupalaverilla asiakkaan kanssa tilauksen jälkeen. Suunnittelupalaverissa kuvaaja tutustuu yrityksen toimintaan joko paikanpäällä tai muilla käytettävissä olevin keinoin. Kuvauspalaverin tavoitteena on paitsi saada kuvaajalle mahdollisimman hyvä ennakkokäsitys yrityksen toiminnasta ja kuvausympäristöstä, myös varmistaa, että sekä tilaajalla, että kuvaajalla on yhteinen ymmärräys toimeksiannon luonteesta. 
Minne kaikkialle palvelu on saatavilla?

Lyhyesti sanottuna, kaikkialle. Yrityksen toimipaikka on Meri-Lapin sydämessä, Keminmaassa, mutta kuvauskeikat ovat vieneet Sallasta aina Pietarsaareen saakka. Kemi-Tornio -alueelle teollisuuskuvaukset tulevat ilman erillisiä matkakorvauksia.

Turvallisuus huomioiden

Teollisuuden toimintaympäristössä toimiminen asettaa monia vaatimuksia turvallisuudelle. Työturvallisuuskorttini on voimassa 7/2025 saakka ja käytössäni on asianmukaiset suojavarusteet turvakengistä kypärään ja muihin suojaimiin. Yritykselläni on myös voimassa oleva toiminnanvastuuvakuutus, joka kattaa toiminnasta aiheutuneet vahingot 500000 euroon saakka normaali kuvaustoiminnassa, sekä 1000000 euroon saakka dronelentotoiminnassa. Yritykseni on myös rekisteröitynyt dronelentotoiminnan osalta.

Creative Industrial Media Factory™ -toteutuksia

Creative Industrial Media Factory™ -toteutuksia

Havator Oy:lle olen kuvannut useamman suuren noston samanaikaisesti sekä videona, että still-kuvina. Toimeksiannot ovat vieneet niin Stora Enson Oulun tehtaille Oulu OCO-työmaalle taltioimaan hakesiilon kannen nostoa, Haukiputaalle kuvaamaan Kiiminkijoen romahtaneen varasillan nostoa, että Pietarsaareen Baltic Yachtsin telakalle kuvaamaan todella haastavissa oloissa tapahtunutta Superjahti SY Christopherin nostoa, sekä siirtoa moduulilaveteilla telakan huoltohalliin.

Lue lisää Kiiminkijoen varasillan nostosta Havator Oy:n sivuilta: ”Kiiminkijoen vajonnut varasilta nostettiin Havatorin avustuksella”

Lue lisää Superjahti SY Christopherin nostosta Havator Oy:n sivuilta: ”SY Christopher – Pietarsaaren kaikkien aikojen raskain veneennosto”

Case: Maansiirto Mykkälä

Case: Maansiirto Mykkälä

Maansiirto Mykkälä Oy on torniolainen maansiirtoalan yritys, joka on toiminut vuodesta 1964. Maansiirto Mykkälän kuvat kuvattiin osana Business Tornion Invest in Tornio – Invest in future -hankkeen yrityskuvauksia.

Case: Pohjaset Oy ekoasema

Case: Pohjaset Oy ekoasema

Pohjaset on erilaisia logistiikka-, kierrätys- ja biopolttoaineratkaisuja tuottava yritys, jonka missiona on tuottaa luonnollista polttoainetta ympäristö huomioiden, huolehtia kierrätyksestä läpi toiminnan ja tuottaa logistisia ratkaisuja vastuullisesti ja innovatiivisesti. Yhtiön ekoasema sijaitsee Tornion kromilaaksossa. Kuvaus oli osa Business Tornion Invest in Tornio – Invest in Future -hankkeen yrityskuvauksia.

Creative Industrial Media Factory™​ -hinnasto​

Creative Industrial Media Factory™​ -hinnasto

Creative Industrial Media Factory™ -hinnoittelun perusteena on päivähinta ja pakettikohtainen laskennallinen työaika. Ennen kuvaussopimusta tilaaja ja toimittaja käyvät tarpeen läpi lopullisen työmäärän selvittämiseksi. Valmiit paketit kunkin työlaajuuden mukaisia alkaen-hintoja sisältäen paketissa mainitun ajan työmaakohteessa.

Mahdolliset kohteessa vietettävät odotusajat, sekä Kemi-Tornio -alueen ulkopuolelle suuntautuvien matkojen matka-ajat vaikuttavat lopulliseen kuvaushintaan. Mahdolliset majoituskulut laskutetaan toteutuneen mukaisesti.

Laskennassa käytettävä päivähinta on 1177 € (alv 0 %). Sopimuskumppaneille päivähinta on 897 € (alv 0 %). Sopimuskumppanihinnat vaativat sopimuksen minimissään kolmesta erillisestä kuvaustoimeksiannosta. 

S

595 + alv
 • ESIMERKIKSI

  Noin 20 valmiin kuvan sarja

  TAI

  Yksinkertainen some/Youtube- video, jossa max. 3 leikkausta. Videon tavoitekesto max. 1 min.
  Mahdolliset videon tekstitykset tuntityönä (tuntihinta=päivähinta/7,5h)
 • Aika kohteessa noin 1h.

M

995 + alv
 • ESIMERKIKSI

  Noin 40 valmiin kuvan sarja

  TAI

  Yksinkertainen some/Youtube-video, jossa max 6 leikkausta. Videon tavoitekesto max 2 min.
  Mahdolliset videon tekstitykset tuntityönä (tuntihinta=päivähinta/7,5
 • Aika kohteessa noin 2h

L

1895 + alv
 • ESIMERKIKSI

  Noin 80 valmiin kuvan sarja

  TAI

  Some/Youtube-video, jossa useampia leikkauksia. Videon tavoitekesto 2-5 minuuttia.

  TAI

  S-Koon toteutus sekä Still- että videokuvauksena
 • Aika kohteessa noin noin 4h

XL

2495 + alv
 • ESIMERKIKSI

  Noin 120 valmiin kuvan sarja

  TAI

  Some/Youtube-video, jossa useampia leikkauksia. Videontavoitekesto 2-5 min, sekä S-koon kuvasarja samalla kerralla kuvattuna
 • Aika kohteessa noin 6h

Ota seurantaan

Ota seurantaan