Creative Industrial Media Factory ™

Creative Industrial Media Factory™

Luovat ratkaisut teollisuuden kuvaustarpeisiin
Katso esimerkkejä
Meri-Lapista kaikkialle Suomeen
Mikä on Creative Industrial Media Factory™?
Valo- vai videokuvausta? Vai sekä-että?
Hinnasto
Previous
Next

Tervetuloa Creative Industrial Media Factorylle, luovan teollisuuskuvauksen tuotantolaitokselle – visuaalisten ratkaisuiden ketterälle konepajalle, joka tuottaa sekä korkealaatuiset valokuvauspalvelut, että videokuvaukset.

Tuotantolaitoksemme työnjohtajana, kuvaajana ja juoksupoikana häärii valokuvaajamestarin, sekä valokuvaajan ammattitutkinnon suorittanut ja European Photographer -arvon saavuttanut ammattikuvaaja Jarno Vuorinen, jonka koulutustaustalta löytyy myös kauppatieteen maisterin tutkinto palvelujohtamisen ja logistiikan saralta. Kaupallisesta taustastani johtuen kykenen paremmin ymmärtämään myös asiakkaani toimintaa ja poimimaan kamerani ruudulle sen olennaisen.

Creative Industrial Media Factory™ -palvelu on kaikille Kuvavuorisen palveluille tunnusomaisesti täysin räätälöitävissä oleva palvelu joka on hinnoiteltu siten, että näet palvelun erilaisten perustoteutusten hinnat, sekä hintaan vaikuttavat muut tekijät suoraan tältä sivulta.

Jokaisella valo- ja videokuvaajalla on oma kädenjälkensä. Onnistumisen edellytys on, että kädenjälki osuu asiakkaan visuaaliseen makuhermoon.

Ennen palvelu varaamista haluankin asiakkaani tutustuvan omaan kädenjälkeeni. Siksi hinnastot tulevat sivuillani vasta kuvien jälkeen

Creative Industrial.. Mikä?

Creative Industrial.. Mikä?

No, kyseessä on siis teollisuuskuvauspalvelu, jossa tavoitteena on luoda tilaajan käyttöön laadukasta ja näyttävää materiaalia, oli sitten kyseessä valokuvat tai videot. Tai vaikka molemmat. Tarvittaessa kuvaus onnistuu samaan aikaan vaikka neljällä eri kameralla, esim. kahdella videoa maasta, yhdellä ilmasta, sekä yhdellä still-kuvia.

Kuvauksen suunnittelu ja konseptointi

Kuvauksen suunnittelu aloitetaan mahdollisuuksien mukaan suunnittelupalaverilla asiakkaan kanssa tilauksen jälkeen. Suunnittelupalaverissa kuvaaja tutustuu yrityksen toimintaan joko paikanpäällä tai muilla käytettävissä olevin keinoin. Kuvauspalaverin tavoitteena on paitsi saada kuvaajalle mahdollisimman hyvä ennakkokäsitys yrityksen toiminnasta ja kuvausympäristöstä, myös varmistaa, että sekä tilaajalla, että kuvaajalla on yhteinen ymmärräys toimeksiannon luonteesta.

Minne kaikkialle palvelu on saatavilla?

Lyhyesti sanottuna, kaikkialle. Yrityksen toimipaikka on Meri-Lapin sydämessä, Keminmaassa, mutta kuvauskeikat ovat vieneet Sallasta aina Pietarsaareen saakka. Kemi-Tornio -alueelle teollisuuskuvaukset tulevat ilman erillisiä matkakorvauksia.

Turvallisuus huomioiden

Teollisuuden toimintaympäristössä toimiminen asettaa monia vaatimuksia turvallisuudelle. Työturvallisuuskorttini on voimassa 7/2025 saakka ja käytössäni on asianmukaiset suojavarusteet turvakengistä kypärään ja muihin suojaimiin. Yritykselläni on myös voimassa oleva toiminnanvastuuvakuutus, joka kattaa toiminnasta aiheutuneet vahingot 500000 euroon saakka normaali kuvaustoiminnassa, sekä 1000000 euroon saakka dronelentotoiminnassa. Yritykseni on myös rekisteröitynyt dronelentotoiminnan osalta.

Creative Industrial Media Factory™ -toteutuksia

Creative Industrial Media Factory™ -toteutuksia

Sain toteuttaa Valmet Technologiesille usean videon sarjan Metsä Boardin Kemin biotuotetehtaan työmaalle toimitetuista jättimäisistä erikoiskuljetuksista. Ensimmäiset kuvatut kuljetukset tapahtuivat syksyn pimeydessä ja viimeiset yöttömän yön valossa. Kuljetettavat kappaleet saapuivat laivalla Kemin satamaan, josta ne oli uitettava Kemin keskustan idylliseen sisäsatamaan. Parhaimmillaan kolmikerroksisten kerrostalojen kanssa korkeudessaan kilpailevien kappaleiden kuljetus läpi Kemin kaupungin keskustan oli näky, joka sai hämmästelemään sitä taidokkuutta, jolla kuljetukset oli suunniteltu ja jolla ne toteutettiin. Pörssiyhtiön palautteen perusteella myös kuljetusten kuvaus tapahtui ammattitaidolla ja laadukkaasti. Palaute on luettavissa kokonaisuudessaan yläpuolella olevasta ”palautelaatikosta”.

Havator Oy:lle olen kuvannut useamman suuren noston samanaikaisesti sekä videona, että still-kuvina. Toimeksiannot ovat vieneet niin Stora Enson Oulun tehtaille Oulu OCO-työmaalle taltioimaan hakesiilon kannen nostoa, Haukiputaalle kuvaamaan Kiiminkijoen romahtaneen varasillan nostoa, että Pietarsaareen Baltic Yachtsin telakalle kuvaamaan todella haastavissa oloissa tapahtunutta Superjahti SY Christopherin nostoa, sekä siirtoa moduulilaveteilla telakan huoltohalliin. Lue lisää Kiiminkijoen varasillan nostosta Havator Oy:n sivuilta: ”Kiiminkijoen vajonnut varasilta nostettiin Havatorin avustuksella” Lue lisää Superjahti SY Christopherin nostosta Havator Oy:n sivuilta: ”SY Christopher – Pietarsaaren kaikkien aikojen raskain veneennosto”

Case: Maansiirto Mykkälä

Case: Maansiirto Mykkälä

Maansiirto Mykkälä Oy on torniolainen maansiirtoalan yritys, joka on toiminut vuodesta 1964. Maansiirto Mykkälän kuvat kuvattiin osana Business Tornion Invest in Tornio – Invest in future -hankkeen yrityskuvauksia.

Case: Pohjaset Oy ekoasema

Case: Pohjaset Oy ekoasema

Pohjaset on erilaisia logistiikka-, kierrätys- ja biopolttoaineratkaisuja tuottava yritys, jonka missiona on tuottaa luonnollista polttoainetta ympäristö huomioiden, huolehtia kierrätyksestä läpi toiminnan ja tuottaa logistisia ratkaisuja vastuullisesti ja innovatiivisesti. Yhtiön ekoasema sijaitsee Tornion kromilaaksossa. Kuvaus oli osa Business Tornion Invest in Tornio – Invest in Future -hankkeen yrityskuvauksia.

Creative Industrial Media Factory™​ -hinnasto​

Creative Industrial Media Factory™​ -hinnasto

Creative Industrial Media Factory™ -hinnoittelun perusteena on päivähinta ja pakettikohtainen laskennallinen työaika. Ennen kuvaussopimusta tilaaja ja toimittaja käyvät tarpeen läpi lopullisen työmäärän selvittämiseksi. Valmiit paketit ovat työlaajuuden mukaisia alkaen-hintoja sisältäen paketissa mainitun ajan työmaakohteessa. Kaikkien pakettien hinnat on laskettu siten, että kyseinen paketti on kuvaajan toteutettavissa paketissa mainitussa ajassa, mikäli kohde on kokonaisuudessaan kuvausvalmis, eikä kuvauksen aikana tarvitse käyttää aikaa järjestelyihin ja siirtymiin.

Laskennassa käytettävä päivähinta on 1577 € (alv 0 %). Sopimuskumppaneille päivähinta on 1377 € (alv 0 %). Sopimuskumppanihinnat vaativat sopimuksen minimissään kolmesta erillisestä kuvaustoimeksiannosta.

 

Mitä paketteihin sisältyy?

– Paketissa mainittun verran kuvausaikaa. Kohteesta riippuva lisätyöaika laskutetaan toteutuneen mukaan.

– Kuvausaikaa vastaava määrä valokuvien ja/tai videon editointia

– Kuvaajan edestakaiset matkat 40 km kokonaismatkoihin saakka

– Kuvauksen suunnittelu ja konseptointi asiakkaan kanssa

– Laajat käyttöoikeudet tuotettuun materiaaliin

 

Mitä pakettien alkaen-hintoihin ei sisälly?

– Mahdolliset mallien palkkiot

– Mahdollisten kuvausassistenttien palkinnot (perustoteutukset ovat toteutettavissa ilman kuvausassistenttia)

– Mahdolliset kohteen vaatimiin turvallisuusperehdytyksiin käytettävä aika

– Äänityöskentely (esim. haastattelussa mikitys, äänen tallennus ja editointi). Projektista riippuen äänityöskentely alkaen 2 lisätyötuntia.

– Mahdolliset lisensoitavat ääniraidat videon taustalle lisensoidaan asiakkaan nimiin ja lisenssimaksu laskutetaan toteutuneen mukaan.

S

Hinta alkaen
797 + alv
 • ESIMERKIKSI

  Noin 20 valmiin kuvan sarja

  TAI

  Yksinkertainen some/Youtube- video, jossa max. 3 leikkausta. Videon tavoitekesto max. 1 min.
 • Aika kohteessa noin 1h.
 • Mahdolliset kohteesta riippuvat lisätunnit 177 € + alv

M

Hinta alkaen
1297 + alv
 • ESIMERKIKSI

  Noin 40 valmiin kuvan sarja

  TAI

  Yksinkertainen some/Youtube-video, jossa max 6 leikkausta. Videon tavoitekesto max 2 min.
 • Aika kohteessa noin 2h
 • Mahdolliset kohteesta riippuvat lisätunnit 177 € + alv

L

Hinta alkaen
2477 + alv
 • ESIMERKIKSI

  Noin 80 valmiin kuvan sarja

  TAI

  Some/Youtube-video, jossa useampia leikkauksia. Videon tavoitekesto 2-5 minuuttia.

  TAI

  S-Koon toteutus sekä Still- että videokuvauksena
 • Aika kohteessa noin noin 4h
 • Mahdolliset kohteesta riippuvat lisätunnit 177 € + alv

XL

Hinta alkaen
3277 + alv
 • ESIMERKIKSI

  Noin 120 valmiin kuvan sarja

  TAI

  Some/Youtube-video, jossa useampia leikkauksia. Videontavoitekesto 2-5 min, sekä S-koon kuvasarja samalla kerralla kuvattuna
 • Aika kohteessa noin 6h
 • Mahdolliset kohteesta riippuvat lisätunnit 177 € + alv

Ota seurantaan

Ota seurantaan