Yritäppä ite!™ -Blogi

Yritäppä ite!™ -Blogi

Joitain vuosia sitten aloin ylläpitää palveluliiketoiminnan kehittämiseen keskittyvää blogia nimeltä Yritäppä ite!™ Tuossa blogissani avasin työelämän kannukseni palveluliiketoiminnan parista saaneena ja mm. palvelujohtamista opiskelleena kauppatieteilijänä ajatuksiani palveluliiketoiminnasta ja sen kehittämisestä, sekä pohtia yrittäjyyttä yrittäjäksi haluavan näkökulmasta. Nimi Yritäppä ite!™ tulee blogilleni tuolloin asettamastani tavoitteesta madaltaa omaa yrittäjäksi ryhtymisen kynnystäni. 

Nyt on aika herätellä tuo blogi uuteen eloon ja laajentaa se käsittelemään myös yrittämistä, sekä ennen kaikkea valokuvausta. Nimi Yritäppä ite!™ kuvastaa edelleen ajatustani luoda sellaista hyödyllistä sisältöä, joka kannustaisi lukijaansa kokeilemaan asioita myös itse, oli kyse sitten valokuvauksen tekniikasta tai yrittämisestä. Molemmat muuten ovat kokemukseni mukaan varsin mukavaa hommaa 😉

Voit etsiä artikkeleitani joko alla olevasta hakukentästä käyttämällä sinua kiinostavaa asiasanaa, selailemalla tuoreimpia artikkeleitani, tai tutkailemalla sivun lopusta löytyvää asiasanapilveä ja klikkaamalla itseäsi kiinnostavimpia asiasanoja. Aivan vielä sivuillani ei ole mitään valtavia artikkelimääriä, mutta kirjoittelen niitä lisää sen mukaa, miten aikaa ja aiheita löytyy.

Hae artikkeleista

Hae artikkeleista

Tuoreimmat artikkelit

Tuoreimmat artikkelit

Arvoista ja välittämisestä

Omien arvojen kirkastaminen voi olla yllättävänkin vaikea tehtävä, vaikka päivittäin toimimmekin niiden ohjaamina. Omat arvoni tekevät minusta minut ja yrityksestäni juuri minun yritykseni.

Read More »

Lapin Vuoden yksinyrittäjä 2022 on…

1. lokakuuta 2022 juhlittiin yrittäjyyttä Rovaniemellä Lapin yrittäjäjuhlan merkeissä. Juhlassa Lapin yrittäjät ry palkitsi Vuoden yrittäjän, Vuoden yksinyrittäjän, sekä Vuoden nuoren yrittäjän vuosimallia 2022.

Read More »

Tarinan synty

Kuvavuorisen yritystarinaa ei voi kertoa kertomatta omaa tarinaani. Tästä blogista pääset kurkistamaan Kuvavuorisen syntyhetkiin.

Read More »

Yksinyrittäjäverkosto

Minä,kuten moni muukin yksinyrittäjä sortuu jatkuvasti asiaan, mitä kutsun yksinyrittäjän helmasynniksi: yksin yrittämiseen. Yksin yrittäminen. Se on sitä, että yritetään kaikki asiat yritystoiminnassa tehdä itse. Siis nekin, jotka voisi ulkoistaa tai antaa oman verkostonsa hoidettavaksi.

Read More »

OTA SEURANTAAN

OTA SEURANTAAN