Olen Jarno Vuorinen, valokuvaajamestarin (MEAT) ja valokuvaajan ammattitutkinnon (VAT) suorittanut, sekä European Photographer -arvon saavuttanut ammattikuvaaja ja Lapin vuoden yksinyrittäjänä 2022 palkittu yrittäjä toiminimelläni Kuvavuorinen. Näiltä sivuilta löydät apua, mikäli yrityksesi visuaalinen ilme kaipaa kuvallista kirkastusta.

Jotta yrityksesi toiminnan saa kiteytettyä ammattimaisiksi kuviksi, on kuvaajan ymmärrettävä valokuvauksen lisäksi myös yritystäsi. 

Valokuvauksen lisäksi työ- ja koulutus-historiaani kuuluukin runsaasti kokemusta palveluliiketoiminnasta ja myynnistä, sekä yritystoiminnasta, joka auttaa minua palvelemaan sinua! Operoin Kemi-Tornio -alueelta, keskeltä Meri-Lappia. 

Palvelen yrityksiä myös Rovanimen ja Oulun seuduilla, sekä isompien kuvausten osalta laajemmallekin alueelle Lappia ja Pohjois-Pohjanmaata. Koko päivän kuvauksia teen koko Suomen laajuudelle.

PALVELUT YRITYKSILLE

PALVELUT YRITYKSILLE

YRITYSKUVAN KORJAUSSARJA™

Yrityksen tarpeiden laajuinen brändikuvaus

MAINOSKUVAMAAKARI™

Mainoskuvat, jotka erottuvat

HENKILÖBRÄNDÄRI™

Ole paras versio itsestäsi, myös kuvissa

KONTTORINVALTAAJA™

Studiolaatuiset henkilöstökuvaukset yrityksenne tiloissa

Olen Jarno Vuorinen, valokuvaajamestarin (MEAT) ja valokuvaajan ammattitutkinnon (VAT) suorittanut, sekä European Photographer -arvon saavuttanut ammattikuvaaja ja yrittäjä toiminimelläni Kuvavuorinen. Näiltä sivuilta löydät apua, mikäli yrityksesi visuaalinen ilme kaipaa kuvallista kirkastusta.

Jotta yrityksesi toiminnan saa kiteytettyä ammattimaisiksi kuviksi, on kuvaajan ymmärrettävä valokuvauksen lisäksi myös yritystäsi. Valokuvauksen lisäksi työ- ja koulutus-historiaani kuuluukin runsaasti kokemusta palveluliiketoiminnasta ja myynnistä, sekä yritystoiminnasta, joka auttaa minua palvelemaan sinua! Operoin Kemi-Tornio -alueelta, keskeltä Meri-Lappia. Palvelen yrityksiä myös Rovanimen ja Oulun seuduilla, sekä isompien kuvausten osalta laajemmallekin alueelle Lappia ja Pohjois-Pohjanmaata. Koko päivän kuvauksia teen koko Suomen laajuudelle.

Monipuolista osaamista yrityksesi hyödyksi

Monipuolista osaamista yrityksesi hyödyksi

Yrityksesi visuaalinen ilme luo mielikuvaa koko yrityksen toiminnasta. Yhtenäinen ja ammattimainen kuvallinen ilmaisu nettisivuilla ja some-kanavissa, markkinoinnissa, sekä muissa materiaaleissa auttaa yritystä erottumaan edukseen kilpailijoistan.

Yrityskuvauksissa on tärkeää ymmärtää asiakasyrityksen toimintaa ja arvoja, jotta niitä voidaan viestiä asiakkaille kuvallisesti. Valokuvaajan ammattitaidon lisäksi taustaltani löytyy laaja osaamistausta kaupalliselta alalta ja liiketaloudesta yrittäjän ammattitutkinnosta kauppatieteen maisterin tutkintoon ja yhteensä 15 vuoden työkokemukseen palveluliiketoiminnan päivittäistoimintojen johtamisesta, sekä myyntityöstä. 

Yritys- ja mainoskuvauksiini sisältyy aina suunnittelupalaveri, jossa käydään läpi yrityksen toimintaa ja arvoja. Näiden perusteella luon ennen kuvauksia mood boardin, johon kokoan ajatuksia projektin visuaalisesta maailmasta, kuvaustyylistä, värimaailmoista jne. Tämän tarkoituksena on varmistaa jo ennen kuvauksia, että puhumme asiakkaan kanssa samaa ”visuaalista kieltä”.

Olen työskennellyt valokuvaajana vuodesta 2017 alkaen. Jos haluat mahdollisimman kokeneen kuvaajan, en luultavasti ole valintasi. Kokemusvuosilla ei kameran takana kuitenkaan ole paljoakaan merkitystä. Kokemus ei tarkoita suoraa korrelaatiota osaamisen ja ammattitaidon kanssa. Kuitenkin osaaminen ja ammattitaito ovat ratkaisevia kuvausprojektin onnistuneen läpiviennin kannalta.

Osaamistani kehitän jatkuvasti ja olenkin suorittanut sekä valokuvaajamestarin (MEAT) tutkinnon Visuaaliviestinnän instituutissa Tampereella, että valokuvaajan ammattitutkinnon (VAT) Ammattiopisto Lappiassa Torniossa. Minulla on myös voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Vaikka kuvaajan osaaminen olisi miten korkeatasoista, tuskin koskaan yksittäisen valokuvaajan tyyli miellyttää jokaista katsojaa. Sen vuoksi valokuvaajan valinnassa mielestäni tärkein lähtökohta on, että valokuvaajan kuvaustyyli vastaa sitä, millaista etsit. Toisten tyylin kopiointi harvoin tuo parasta lopputulosta. Omaan käsialaani valokuvaajana pystyt tutustumaan palveluideni yhteydessä löytyvistä portfoliokuvistani.

Tavoitteeni on tuottaa asiakkailleni mahdollisimman korkealaatuisia palveluita. Vaikka esimerkiksi Konttorinvaltaaja™ -henkilöstökuvaus onkin rakennettu asiakkaani ajan säästämiseksi prosessien tehokkuutta silmällä pitäen, ei kiirehtimiselle laadun kustannuksella ole kuvauksissa koskaan sijaa. Tämän vuoksi, jos teet valintasi kuvaajasta vain hinnan perusteella, en välttämättä ole oikea vaihtoehto, sillä aina löytyy joku, joka on valmis tekemään edullisemmin.

Sen sijaan, jos arvostat ammattitaitoa, laatua ja huolellisuutta ja koet tyylini miellyttävän silmääsi, niin toivon kovasti pääseväni tekemään kuvaprojektia kanssanne!

Referenssejä

Referenssejä

OTA SEURANTAAN

OTA SEURANTAAN