Olen Jarno Vuorinen, valokuvamestarin (MEAT) ja valokuvaajan ammattitutkinnon (VAT) suorittanut ja European Photographer -arvon saavuttanut ammattikuvaaja toiminimelläni Kuvavuorinen. 

Missionani on ikuistaa tarinasi pysäytetyin kuvin, jotta muistosi säilyvät kauniina ja kirkkaina läpi elämän.

Olen halunnut tehdä palveluistani mahdollisimman selkeät, jotta tiedät kustannukset jo varatessasi. Tämän vuoksi olen paketoinut yleisimmin käytetyt palvelut valmiiksi tuotteiksi. Kaikilla tuotteilla on tietty perushinta, jonka näet tuotesivulta.

Hintaan sisältyy aina itse kuvauksen lisäksi paketissa ilmoitettu määrä kuvatuotteita, sekä matkat Kemi-Tornio -alueelle. Lisäksi voit tilata kauttani erilaisia lisäpalveluita, kuten paperikuvat kehyksillä tai ilman.

Kaikkea ei voi kuitenkaan koskaan suunnitella valmiiksi, joten jos mielessäsi on kuvaus, jolle et sivuiltani löydä sopivaa pakettia niin soita tai laita viestiä niin autan mielelläni. 

Toimin pääasiassa Kemi-Tornio -alueella, sekä muualla Meri-Lapissa, mutta minut voi tilata myös Rovanimen ja Oulun seudulle ja isompien kuvausten osalta laajemmallekin alueelle Lappia ja Pohjois-Pohjanmaata. Koko päivän hääkuvausten merkeissä toiminta-alueeni on koko Suomi.

Kaikki valokuvauspakettini ovat myös hiilineutraaleja. Kompensaatio on toteutettu Puuni Oy:n kautta, joka poistaa hiilidioksidia ilmaketästä metsittämällä kuntien joutomaita Suomessa. 

Palvelut yksityisille

Olen Jarno Vuorinen, ammattivalokuvaaja toiminimelläni Kuvavuorinen. 

Missionani on ikuistaa tarinasi pysäytetyin kuvin, jotta muistosi säilyvät kauniina ja kirkkaina läpi elämän.

Olen halunnut tehdä palveluistani mahdollisimman selkeät, jotta tiedät kustannukset jo varatessasi. Tämän vuoksi olen paketoinut yleisimmin käytetyt palvelut valmiiksi tuotteiksi. Kaikilla tuotteilla on tietty perushinta, jonka näet tuotesivulta.

Hintaan sisältyy aina itse kuvauksen lisäksi paketissa ilmoitettu määrä kuvatuotteita, sekä matkat Kemi-Tornio -alueelle. Lisäksi voit tilata kauttani erilaisia lisäpalveluita, kuten paperikuvat kehyksillä tai ilman.

Kaikkea ei voi kuitenkaan koskaan suunnitella valmiiksi, joten jos mielessäsi on kuvaus, jolle et sivuiltani löydä sopivaa pakettia niin soita tai laita viestiä niin autan mielelläni. 

Toimin pääasiassa Kemi-Tornio -alueella, sekä muualla Meri-Lapissa, mutta minut voi tilata myös Rovanimen ja Oulun seudulle ja isompien kuvausten osalta laajemmallekin alueelle Lappia ja Pohjois-Pohjanmaata. Koko päivän hääkuvausten merkeissä toiminta-alueeni on koko Suomi. Kaikki valokuvauspakettini ovat myös hiilineutraaleja. Kompensaatio on toteutettu Puuni Oy:n kautta, joka poistaa hiilidioksidia ilmaketästä metsittämällä kuntien joutomaita Suomessa. 

Tärkeintä on sinun tyytyväisyytesi

12 vuoden ajan tein asiakaspalvelutyötä elokuvien parissa. Huomasin tuolloin kiinnittäväni huomiota erityisesti siihen, millaisista kuvista elokuva muodostuu. Visuaalisuus kiehtoi aistejani: sommittelut, värimaailmat, kuvakulmat, sekä se, miten kuvalla rakennettiin tarinaa.

Kiinnostuin siis valokuvasta elokuvien kautta. Opiskelin ihailemieni valokuvaajien työskentelytapoja ja imin eri lähteistä tietoa ammattimaisesta valokuvauksesta. Kuvasin, luin ja lopulta päädyin valokuvaajan ammattitutkintoon alan huippujen opetuksessa.

Osaamistani kehitän edelleen jatkuvasti niin omatoimisesti kuin jatko-opinnoin. Parhaillaan opiskelen Tampereella, Visuaaliviestinnän instituutissa valokuvaajamestariksi media-alan erikoisammattitutkinnon parissa, valokuvauksen osaamisalalla.

Osaaminen antaa lähtökohdat onnistumiseen, mutta tuskin koskaan yksittäisen valokuvaajan tyyli miellyttää jokaista katsojaa. Jokaisella valokuvajalla on omanlaisensa kädenjälki niin itse kuvaamisessa, kuin kuvien editoinnissakin. 

Vaikka valokuvaajan kuvat olisivat teknisesti virheettömiä, mutta kuvien tyyli ei vain istu tiettyyn makuun, on yhtälö mahdoton onnistumisen kannalta. Valokuvaajan valinnassa onkin tärkeää tutustua ensiksi valokuvaajan kuvallisen ilmaisun tyyliin.

Omaan käsialaani valokuvaajana pystyt tutustumaan palveluideni yhteydessä löytyvistä portfoliokuvistani. Jos kuvani ja tyylini miellyttävät silmääsi, niin hienoa! Silloin minulla on loistavat mahdollisuudet tehdä sinusta tyytyväinen asiakas! Ja se tulee aina olemaan tärkein tavoitteeni.

 

Käytössäsi Kuvavuorisen oma tilausjärjestelmä

Hyvän asiakaskokemuksen luomisessa suurimmat haasteet ovat liittyneet asiakkaiden kuvavalintojen ja lisäkuvatilausten helppouteen ja sujuvuuteen. Kokeiltuani erilaisia palveluita tulin lopputulokseen, että parhaiten omaan käyttöön taipuvan järjestelmän saa kun se suunnitellaan nimenomaan asiakkaideni näkökulmasta.

Oman kuvatilausjärjestelmäni olemme suunnitelleet yhteistyössä mm. verkkokaupan ja digitaalisten palveluiden kehittämiseen erikoistuneen Nuotio Digitalin kanssa. Järjestelmän kehittämisen lähtökohtana on ollut, että kuvavalintaprosessin ja kuvien tilaamisen pitää olla mahdollisimman yksinkertainen ja miellyttävä kokemus.

Järjestelmän kehittämisen ohessa hioimme prosessia myös muilta osin, jotta aika kuvauksesta valmiiden kuvien toimitukseen saadaan mahdollisimman nopeaksi. Uuden järjestelmän käyttöönoton myötä digitaaliset kuvat ovatkin ladattavissa HETI kuvavalinnan jälkeen!

Miten prosessi toimii?

Kuvauksen perushinta veloitetaan kuvauksen yhteydessä lukuunottamatta hää- ja hautajaiskuvauksia. Maksutapana käyvät yleisimmät maksukortit tai käteinen ja saat luonnollisestikin aina maksustasi kuitin. Kuvaus voidaan tarvittaessa myös laskuttaa 14 päivän maksuehdolla kuvauksen jälkeen. Hää- ja hautajaiskuvauksissa ensisijaisena maksutapana on lasku. Hääkuvauksissa käytetään 30 % varausmaksua jonka määrä vähennetään loppulaskun summasta.

Mikäli kuvaus on luonteeltaan sellainen, että asiakas valitsee haluamansa kuvat, siirrän valittavissa olevat kuvat kuvavalintajärjestemääni salasanalla suojattuun henkilökohtaiseen kuvagalleriaanne. Linkki toimitetaan asiakkaalle kun kuvatiedostot ovat valmiit ja kuvauksen perusmaksu maksettuna.

 

Kuvavalintajärjestelmässä näette esikatselukuvat kuvista, jotka voitte klikata auki tarkempaa tarkastelua varten. Jokaisen kuvan osalta on valittavissa sekä Facebook-kokoinen digikuvatiedosto, että eri kokovaihtoehdot paperikuville kappalemäärineen. Valittavissanne ovat siis kaikki galleriassa näkyvät tuotteet. Mikäli valitsette tilaukseenne paperikuvia, tarjoaa järjestelmä ennen kassalle siirtymistä mahdollisuutta tilata joko kaikki tai osa kuvista myös kehystettyinä. Tällä hetkellä valittavissa on joko musta tai valkoinen siro puukehys valkoisella tai mustalla passepartout’lla. Kuvat on mahdollista kehystää valmiiksi samaan hintaan, mikäli asiakas ilmoittaa, mitkä kuvista haluaa kehystettävän.

Kuvauksen perushintaan sisältyy tuotesivulla määritellty määrä kuvia tai kuvatuotteita. Tilausjärjestelmässä etu on toteutettu ostoskoriinne liitetyllä alennuskupongilla, joten voitte valita pakettiin sisältyväksi sekä digikuvia, että paperikuvia juuri siten kuin itse parhaaksi koette! Valittuanne haluamanne kuvatuotteet siirrytte vain kassalle ja aktivoitte etukoodin klikkaamalla painiketta. Mahdolliset ylimääräisen lisävalinnat maksetaan tilauksen yhteydessä. Käytössä kuvavalintajärjestelmässä ovat yleisimmät pankkien maksupainikkeet ja maksukortit.

Asiakkaan tyytyväisyys on ensiarvoisen tärkeää
Kehitän sekä tilausjärjestelmääni, että omaa toimintaani koko ajan tarjotakseni asiakkailleni yhä vain parempia ja laadukkaampia palveluita. Sen vuoksi kuulen mielelläni palautetta siitä, mikä toimii hyvin ja missä olisi kehitettävää. Kaikista mieluisin palaute on nähdä ottamiani valokuvia tyytyväisten asiakkaiden julkaisemina omissa kanavissaan. Sen vuoksi digitaaliseen kuvatiedostoon sisältyy myös kuvan käyttöoikeus sosiaalisessa mediassa tägättynä @Kuvavuorinen.