Muistoissamme - hautajaiskuvaukset

Muistoissamme - hautajaiskuvaukset

Kukkien laskut ja jäähyväiset, rakkaan saatteleminen viimeiselle matkalleen. Lämminhenkiset muistelut ja addressien luku… On hyvä antaa kaikkien läheisten surra surunsa rauhassa ja luottaa siunaus- ja muistotilaisuuksien ikuistaminen osaavan valokuvaajan vastuulle.

Valokuvaajana koen ihmisen maanpäällisen taipaleen viimeisen matkan ikuistamisen kunniatehtävänä. Haluan tallentaa kauniista tilaisuudesta omaisille arvoisensa muistot, joihin on mahdollista palata surun salliessa.

Olen kokenut tuplaroolin toimia samalla paitsi läheiseä saattoväessä, että valokuvaajana. Näiden kahden roolin yhdistäminen on äärimmäisen vaikeaa. Joko surutyö tai muistojen ikuistaminen kärsii.

Sen vuoksi suosittelen lämpimästi antamaan läheisten keskittyä suremiseen ja antaa ammattilaisen varmistaa muistojen taltioinnin. Muistoissamme -hautajaiskuvaukset ikuistavat läheisenne viimeisen matkan kauniiksi muistoiksi, jotta omaiset saavat keskittyä suremiseen. 

Ihmisiä haudan äärellä

Hautajaiskuvauksista

Hautajaiskuvauksista

Minut voi tilata valokuvaamaan joko pelkän siunaustilaisuuden ja mahdollisen hautaanlaskun, tai myös muistotilaisuuden. Pyrin tarjoamaan mahdollisimman monipuolisen kattauksen valokuvia tilaisuudesta. Tämä tarkoittaa myös, että liikun kirkossa sen mukaan, että saan kunkin hetken taltioitua parhaasta mahdollisesta kuvakulmasta. Samalla pyrin kuitenkin toimimaan mahdollisimman huomaamattomasti ja hienovaraisesti. Olen mm. käyttänyt runsaasti aikaa löytääkseni mahdollisimman hiljaiset juhlakengät, ettei valokuvaajan kenkien kopse häiritse siunaustilaisuutta.

Toimitan asiakkaalle aina myös mahdollisimman kattava paketin valokuvia, jotta kaikki jätetyt jäähyväiset, sekä muut tilaisuuden tärkeät hetket löytävät tiensä tallennettuihin muistoihinne. Olen myös pyrkinyt tekemään asioinnista mahdollisimman helppoa, jotta asiakkaani ei surun keskellä tarvitsisi nähdä ylimääräistä vaivaa esimerkiksi kuvien valinnan vuoksi. Tämän vuoksi en rajaa pakettieni kuvamääriä, vaan toimitan kaikki sellaiset laatuvaatimukseni täyttävät kuvat, jotka tuovat tilaisuuden taltiointiin jotain uutta ja merkityksellistä.

Haluan tarjota asiakkailleni aina mahdollisimman laadukkaan palvelukokonaisuuden ja korkeatasoiset valokuvat. Siksi käytän edelleen runsaasti aikaa uuden oppimiseen ja itseni kehittämiseen. Koska muistosi ovat sen arvoiset!

Ystävällisin terveisin,

Jarno Vuorinen

Valokuvaajamestari (MEAT), European Photographer (EP)

Kuvaustyylini

Kuvaustyylini

Suru on hyvin henkilökohtainen asia. Sen vuoksi näet Muistoissamme-hautajaiskuvauksien julkisessa esimerkkikuvien galleriassani ainoastaan sellaisia kuvia, joissa suru on läsnä anonyymisti. Mikäli haluat tutustua tyyliini kuvata henkilöitä kirkkoympäristössä, voit tutustua myös hääkuvaussivultani löytyviin kuviin, sillä vaikka tilaisuuksien luonne onkin eri, on kuvaaminen molemmissa hyvin samankaltaista.

Hinnasto

Hinnasto

Kaikki hautajaiskuvaukset ovat tarjolla Meri-Lapin alueella, jonka lisäksi sekä siunaus- ja muistotilaisuuden ikuistamisen sisältävä paketti on mahdollista tilata myös Oulun- ja Rovaniemen seudulle.

Kuvauspakettien hintoihin sisältyy aina matkat Kemi-Tornio -alueelle, 20 kilometrin säteellä Keminmaalta. Ylimenevistä kilometreistä laskutetaan 0,50 €/km. Myös paperikuvat on mahdollista tilata kauttani.

Siunaustilaisuuden kuvaus

427 sis. alv 24 %
  • Sisältää siunaustilaisuuden sekä mahdollisen hautaanlaskun kuvaamisen
  • Arvioitu kuvamäärä tilaisuuden koosta riippuen noin 60 - 100 kuvaa
  • Kuvien toimitus digitaalisesti, paperikuvat tilattavissa erikseen tarpeen mukaan

Siunaus- ja muistotilaisuuden kuvaus

597 sis. alv 24 %
  • Sisältää siunaustilaisuuden, mahdollisen hautaanlaskun, sekä muistotilaisuuden kuvauksen
  • Arvioitu kuvamäärä tilaisuuden koosta riippuen noin 120 - 200 kpl
  • Kuvien toimitus digitaalisesti, paperikuvat tilattavissa erikseen tarpeen mukaan

Ota seurantaan

Ota seurantaan