KONTTORINVALTAAJA™ -henkilöstökuvaus

KONTTORINVALTAAJA™ -henkilöstökuvaus

Ammattimaiset, laadukkaat ja keskenään yhteneväiset henkilöstökuvat antavat sekä yrityksestä, että sen henkilöstä ammattimaisemman kuvan ja tukevat sekä yrityksen brändiä, että työnantajamielikuvaa. KONTTORINVALTAAJA™ -henkilöstökuvauksella yritykselle luodaan yhteneväinen ja ammattimaista yrityskuvaa tukeva henkilökuvagalleria.

Tiesitkö, että studiolaatuinen  KONTTORINVALTAAJA™ -henkilöstökuvaus on helppo järjestää yrityksen omissa tiloissa? Riittää, että jostain konttorin sopukasta on järjestettävissä noin 3 x 4 metrin kokoinen tila, johon parissa laukussa kulkeva studio pystytetään. Tällöin myös häiriö työntekijöiden työpäivään on mahdollisimman vähäinen. 

Tällainen on KONTTORINVALTAAJA™

Tällainen on KONTTORINVALTAAJA™

Kuvauspaikan vaatimukset
Kuvauspaikaksi soveltuu käytännössä lähes mikä tahansa tila asiakkaan toimitiloissa, josta on järjestettävissä noin 3 x 4 metrin kokoinen tila. Tarvittaessa kuvaus voidaan järjestää tätäkin pienemmässä tilassa, mutta tällöin kuvaaminen rajoittuu lyhyen kuvausetäisyyden vuoksi rintapotretteihin.
Kuvauksen aikataulutus

KONTTORINVALTAAJA™ -henkilöstökuvaus on hyvä varata mahdollisimman hyvissä ajoin ennen kuvausta, sillä kuvaajan kalenterin lisäksi tilaajan on kyettävä sovittamaan kyseinen ajankohta myös kuvattavien kalentereihin. Kuvaustilanteeseen tulisi varata aikaa minimissään 15 minuuttia kuvattavaa kohden. Tässä ajassa ehditään yleensä helpostikin saada kuva, johon sekä kuvaaja, että kuvattava ovat tyytyväiset. Ensimmäiseksi kuvattavaksi on hyvä valita henkilö, jolla on vähiten kiire, sillä valaisun säätäminen kohdilleen voi vaatia muutaman lisäminuutin ensimmäisen henkilön kohdalla.

Tehokas kuvausprosessi säästää resurssejasi

KONTTORINVALTAAJA™ -henkilöstökuvaus on suunniteltu siten, että kuvattavien henkilöiden työajan käyttö on mahdollisimman tehokasta. Kun kuvaus tapahtuu asiakkaan tiloissa, ei kuvattavan henkilöstön tarvitse käyttää aikaansa studiolle kulkemiseen.

Itse kuvaaminen kuvavalintoineen kestää keskimäärin alle 15 minuuttia kuvattavaa kohden. Vaikka kuvattavien henkilöiden työajan tehokas käyttö on näissä kuvauksissa tärkeässä roolissa, tehdään kuvaukset kuitenkin aina laadusta tinkimättä, kunnes sekä kuvaaja, että kuvattava ovat tyytyväiset lopputulokseen. Kuvattava pääsee valitsemaan oman kuvansa heti kuvien ottamisen jälkeen, jolloin valmiiden kuvien toimituskin nopeutuu.

Kuvat toimitetaan sovitussa tiedostomuodossa ja koossa. Ellei muuta ole sovittu, toimitetaan kuvista printtikäyttöön soveltuvat rajaamattomat täysikokoiset tiedostot (300 ppi), sekä nettikokoiset, neliömalliseksi rajatut tiedostot (360 x 360 px, 72 ppi).

Kuviin lisätään metatietoina kuvatun henkilön nimi, asema tai nimike (mikäli tiedossa), sekä yrityksen nimi, mikä helpottaa yrityksenne asiantuntijoiden löytymistä internetin hakupalveluissa.

KONTTORINVALTAAJA™ tuotesisältö
Kuvauksen perushintaan sisältyy KONTTORINVALTAAJA™-studion pystytys asiakkaan tiloihin, sekä ensimmäisen henkilön kuvaus. Kuvauksen kokonaishinta määräytyy kuvattavien määrän, sekä mahdolliseten lisäpalveluiden, kuten kuvien syväämistarpeen perusteella.
 
Koska kaikki hintatiedot ovat esillä, on kuvauksen lopullinen hinta helppo laskea suoraan hinnastosta.

KONTTORINVALTAAJA™ in action

KONTTORINVALTAAJA™ in action

Case: Business Tornio

Case: Business Tornio

Business Tornion henkilöstökuvaus suoritettiin organisaation toimitiloissa, joista avautuu upea näkymä torniojoelle. Tämän vuoksi kuvauksissa ei käytetty erillistä kuvaustaustaa, vaan ikkunoista avautuvan maiseman annettiin toimia taustana tuoden kuviin lisää raikkautta.

Case: PS Kemi

Case: PS Kemi

Ps Kemin pelaajat ja taustajoukot kuvattiin Kemin Tervahalliin pystytetyssä studiossa. Kuvat toimitettiin syvättynä, eli henkilöt irroitettuna taustastaan. Tällöin kuvan taustasta tulee läpinäkyvä ja henkilön kuvaa voidaan käyttää toisten elementtien päällä ilman että kuvan tausta peittää alla olevaa elementtiä.

Esimerkin mukainen neljän kuvan yhtenäinen KONTTORINVALTAAJA™ -henkilöstökuvaus syvättynä 366 € + alv (perusmaksu 149 € + lisähenkilöt 3 kpl x 49 € + syväys 4 x 15 €).

Case: Coronaria Terameri Oy

Case: Coronaria Terameri Oy

Coronaria Terameren henkilökuntaa kuvattiin yrityksen toimipisteessä Kemin valtakadulla. Kuvaustilana toimi vapaana ollut toimintaterapiahuone. Tilan haasteena oli ikkunan suojakalvo, joka teki huoneesta sinertävän violetin. Esimerkiksi kännykkäkameralla kuvatessa tämä olisi iso ongelma. Säätämällä kamera-asetukset siten, että vallitsevassa valossa testiruutu jää mustaksi ilman studiovaloja sinisen violetti yleisvalo saatiin helposti eliminoitua. Yrityksen toimittamassa kuvausohjeessa määriteltiin taustan sävyt, sekä sävyliukuma, jonka mukaan kuvien valaisu sekä käytetty tausta valittiin. Koska kuviin haluttiin määrätynsävyinen tausta, kuviin ei tehty syväystä.

Vastaavanlaisen kolmen kuvan toteutuksen hinta 247 € + alv (perusmaksu 149 € + lisähenkilöt 2 kpl x 49 €).

Case: Keminmaan kunta

Case: Keminmaan kunta

Sain ikuistaa Keminmaan kunnan kunnanhallituksen ja valtuuston puheenjohtajistoa kunnan virallisiin muotokuviin. Halusin luoda kuviin samalla arvokkuutta, että hieman modernimpaa ilmettä, joten valitisn mustan kuvaustaustan, jota valaisin aavistuksen verran siniseksi. Valaisuun loin suhteellisen vahvan valo-varjo -kontrastin luomaan kuviin lisää luonnetta.

Hinnasto

Hinnasto

KONTTORINVALTAAJA™

Perushinta
149 + alv
  • KONTTORINVALTAAJA™ -studion pystytys
  • 1. henkilön kuvaus
  • Kuvan tavanomainen kontrastien, kirkkauden ja värien säätö Lightroomissa.
  • Valmiin kuvan toimitus sovitussa tiedostomuodossa ja koossa

KONTTORINVALTAAJA™

Lisähenkilöt
+49 + Alv
  • Hinta per lisähenkilö 1. henkilön jälkeen
    samalla kuvauskerralla

KONTTORINVALTAAJA™

Kuvien syväys
15 + Alv/kuva
  • Kuvan irroittaminen taustastaan

Ota seurantaan

Ota seurantaan