Erotu eduksesi
Oma kuvapankki varmistaa, että et käytä samoja stokkikuvia kuin kilpailijasi!
Katso esimerkkejä
Yrityksen näköinen kuvapankki
Kuvapankki suunnitellaan ja toteutetaan yrityksenne näkökulmasta, yrityksenne näköiseksi
Miten Yrityskuvan korjaussarja™ toimii?
Pieneen ja suureen tarpeeseen
Yrityskuvan korjaussarja™ hinnat alkaen 595 € + alv
Hinnasto
Previous
Next

Yrityskuvan korjaussarja™ -yrityskuvaus

Ovatko yrityksesi nettisivujen kuvat ajalta, jolloin 8 MB tarkoitti kännykän takakameran sijasta digijärkkärin kuvakokoa, kännykän piti olla mahdollisimman pieni ja Apple tunnettiin tietokoneiden lisäksi lähinnä musiikkisoittimistaan?

Vai onko yrityksesi vielä sen verran tuore tapaus, että omaa yrityksen näköistä kuvapankkia ei vielä ole ehditty rakentaa, joten kuvien virkaa toimittavat samat yleisesti saatavilla olevat kuvapankkikuvat kuin puolella kilpailijoistasikin?

Yrityksesi ja sen toimintaympäristö ovat jatkuvassa muutoksessa. Ei riitä, että yrityksen toiminta pysyy ajantasalla. Myös yrityksen julkikuvaa – sitä, miltä toiminta näyttää ulospäin – on pidettävä ajantasalla. 

Jo muutamassa vuodessa ehti yrityksen toiminnassa tapahtua paljon: kalustoa uusitaan, toimipaikat voi vaihtua tai niiden ilme uudistua ja henkilöt vaihtua. 

Myös yrityksen kuvapankia on hyvä päivittää toiminnan mukana. 

Mikä on Yrityskuvan korjaussarja™

YRITYSKUVAN KORJAUSSARJA™ on yrityksesi tarpeisiin mukautuva brändikuvaus, jolla yrityksesi kuvallinen ilme kirkastetaan vastaamaan tämän päivän vaatimuksia korkealaatuisilla ja yrityksesi toimintaa ja brändiä tukevalla kuvapankilla. YRITYSKUVAN KORJAUSSARJA™ auttaa yritystä erottumaan edukseen kilpailijoistaan ja tekee palvelusta houkuttelevamman antaen yrityksestä persoonallisen, laadukkaan ja luotettavan kuvan.

Kuvauksen suunnittelu ja konseptointi

Kuvauksen suunnittelu aloitetaan suunnittelupalaverilla asiakkaan kanssa tilauksen jälkeen. Suunnittelupalaverissa käydään läpi mm. yrityksen arvoja, selvitetään yrityksen tavoiteasiakkaat, sekä muita asioita, joilla on vaikutusta siihen mitä ja miten kuvilla halutaan viestiä.
Suunnittelupalaverin perusteella kuvaaja luo kuvauksen pohjaksi kuvakonseptin asiakkaan hyväksyttäväksi ennen kuvauksen toteutusta.

Tarpeiden laajuinen kuvapankki

YRITYSKUVAN KORJAUSSARJA™ sopii sekä suurten, että pienten kuvapankkien rakentamiseen asiakkalle. Valittavana on eri laajuisia vakiopaketteja, mutta joustavat prosessit mahdollistavat myös muun kokoiset ratkaisut.
Yrityksen tarpeisiin sopivaa kuvapankkia mietittäessä on hyvä huomioida, että kaikki kuvaukset ovat yksilöllisiä ja siten pakettien yhteydessä ilmoitetut kuvamäärät ovat viitteellisiä tavoitteita lopullisesta kuvamäärästä. Lopullinen tietyssä ajassa saatava kuvamäärä riippuu aina kuvauksen haasteellisuudesta: yksikertaisissa kuvaustilanteissa lyhyessäkin ajassa ehditään saada runsaasti kuvia, mutta esimerkiksi haastavammissa kuvauspaikoissa tai runsaasti järjestelyitä vaativissa tilanteissa kuvien määrä suhteessa käytettävään aikaan voi olla pienempi.
Asiakkaalle toimitetaan kuitenkin aina kaikki käyttökelpoiset valokuvat.

Esimerkkejä Yrityskuvan korjaussarja™ -toteutuksista

Case: Botnia hoiva

Botnia Hoiva on merilappilainen perheyritys, joka tarjoaa kotihoito- ja siivouspalveluita. Yrityksen arvoja ovat kiireettömyys, lämminhenkisyys ja luotettavuus. Yrityksen kuvapankkiin kuvattiin laaja kattaus kuvia erilaisista yrityksen palveluihin kuuluvista hoiva- ja siivouspalveluista. Kun kuvissa voidaan käyttää yrityksen omaa henkilöstöä, tulee kuvista yrityksen näköiset.  

Case: Kemin autopesu Oy

Kemin karjalahdella, kauppakeskus Coronaa vastapäätä sijaitsevan Kemin autopesu Oy:n 24/7 pesuhallin markkinointia varten haluttiin nimenomaisesti kyseisessä kohteessa kuvattu kuvapankki korvaamaan pesulaitteen valmistajalta saadut kuvat. Koska samat laitetoimittajan kuvat ovat kaikkien alan toimijoiden käytettävissä, ei yrityksen brändin rakentaminen niiden varassa ole järkevää. Kuvissa haluttiin tuoda esiin sekä pesulaitteen ominaisuuksia ja eri pesuvaiheita, myös autopesulan soveltuvuutta isommalle pakettiautokalustollekin.

Yrityskuvan korjaussarja™ loi Kemin autopesu Oy:lle kuvapankin, jossa pääosassa ei enää ole laitetoimittaja, vaan yritys itse.

Yrityskuvan korjaussarja™ -hinnat

Yrityskuvan korjaussarja™ XS

595 + alv
 • Noin 20 valmiin kuvan korjaussarja
 • Kuvausaika noin 1h
 • Kuvan tavanomainen kontrastien, kirkkauden ja värien säätö Lightroomissa.
 • Hinta sis. kuvaajan matkat 40 km kokonaismatkoihin saakka. Ylimenevät kilometrit 0,50 € + alv

Yrityskuvan korjaussarja™ S

995 + alv
 • Noin 40 valmiin kuvan korjaussarja
 • Kuvausaika noin 2h
 • Kuvan tavanomainen kontrastien, kirkkauden ja värien säätö Lightroomissa.
 • Hinta sis. kuvaajan matkat 40 km kokonaismatkoihin saakka. Ylimenevät kilometrit 0,50 € + alv

Yrityskuvan korjaussarja™ M

1895 + alv
 • Noin 80 valmiin kuvan korjaussarja
 • Kuvausaika noin 4h
 • Kuvan tavanomainen kontrastien, kirkkauden ja värien säätö Lightroomissa.
 • Hinta sis. kuvaajan matkat 40 km kokonaismatkoihin saakka. Ylimenevät kilometrit 0,50 € + alv

Yrityskuvan korjaussarja™ L

2495 + alv
 • Noin 120 valmiin kuvan korjaussarja
 • Kuvausaika noin 6h
 • Kuvan tavanomainen kontrastien, kirkkauden ja värien säätö Lightroomissa.
 • Hinta sis. kuvaajan matkat 40 km kokonaismatkoihin saakka. Ylimenevät kilometrit 0,50 € + alv

Ota seurantaan