YRITYSKUVAN KORJAUSSARJA™ -yrityskuvaus

YRITYSKUVAN KORJAUSSARJA™ -yrityskuvaus

Erotu eduksesi
Oma kuvapankki varmistaa, että et käytä samoja stokkikuvia kuin kilpailijasi!
Katso esimerkkejä
Yrityksen näköinen kuvapankki
Kuvapankki suunnitellaan ja toteutetaan yrityksenne näkökulmasta, yrityksenne näköiseksi
Miten Yrityskuvan korjaussarja™ toimii?
Pieneen ja suureen tarpeeseen
Yrityskuvan korjaussarja™ hinnat alkaen 595 € + alv
Hinnasto
Previous
Next

Ovatko yrityksesi nettisivujen kuvat ajalta, jolloin 8 MB tarkoitti kännykän takakameran sijasta digijärkkärin kuvakokoa, kännykän piti olla mahdollisimman pieni ja Apple tunnettiin tietokoneiden lisäksi lähinnä musiikkisoittimistaan?

Vai onko yrityksesi vielä sen verran tuore tapaus, että omaa yrityksen näköistä kuvapankkia ei vielä ole ehditty rakentaa, joten kuvien virkaa toimittavat samat yleisesti saatavilla olevat kuvapankkikuvat kuin puolella kilpailijoistasikin?

Yrityksesi ja sen toimintaympäristö ovat jatkuvassa muutoksessa. Ei riitä, että yrityksen toiminta pysyy ajantasalla. Myös yrityksen julkikuvaa – sitä, miltä toiminta näyttää ulospäin – on pidettävä ajantasalla. 

Jo muutamassa vuodessa ehti yrityksen toiminnassa tapahtua paljon: kalustoa uusitaan, toimipaikat voi vaihtua tai niiden ilme uudistua ja henkilöt vaihtua. 

Myös yrityksen kuvapankia on hyvä päivittää toiminnan mukana. 

Mikä on YRITYSKUVAN KORJAUSSARJA™

Mikä on YRITYSKUVAN KORJAUSSARJA™

YRITYSKUVAN KORJAUSSARJA™ on yrityksesi tarpeisiin mukautuva brändikuvaus, jolla yrityksesi kuvallinen ilme kirkastetaan vastaamaan tämän päivän vaatimuksia korkealaatuisilla ja yrityksesi toimintaa ja brändiä tukevalla kuvapankilla. YRITYSKUVAN KORJAUSSARJA™ auttaa yritystä erottumaan edukseen kilpailijoistaan ja tekee palvelusta houkuttelevamman antaen yrityksestä persoonallisen, laadukkaan ja luotettavan kuvan.

Kuvauksen suunnittelu ja konseptointi
Kuvauksen suunnittelu aloitetaan suunnittelupalaverilla asiakkaan kanssa tilauksen jälkeen. Suunnittelupalaverissa käydään läpi mm. yrityksen arvoja, selvitetään yrityksen tavoiteasiakkaat, sekä muita asioita, joilla on vaikutusta siihen mitä ja miten kuvilla halutaan viestiä.
Suunnittelupalaverin perusteella kuvaaja luo kuvauksen pohjaksi kuvakonseptin asiakkaan hyväksyttäväksi ennen kuvauksen toteutusta.
Tarpeiden laajuinen kuvapankki
YRITYSKUVAN KORJAUSSARJA™ sopii sekä suurten, että pienten kuvapankkien rakentamiseen asiakkalle. Valittavana on eri laajuisia vakiopaketteja, mutta joustavat prosessit mahdollistavat myös muun kokoiset ratkaisut.
Yrityksen tarpeisiin sopivaa kuvapankkia mietittäessä on hyvä huomioida, että kaikki kuvaukset ovat yksilöllisiä ja siten pakettien yhteydessä ilmoitetut kuvamäärät ovat viitteellisiä tavoitteita lopullisesta kuvamäärästä. Lopullinen tietyssä ajassa saatava kuvamäärä riippuu aina kuvauksen haasteellisuudesta: yksikertaisissa kuvaustilanteissa lyhyessäkin ajassa ehditään saada runsaasti kuvia, mutta esimerkiksi haastavammissa kuvauspaikoissa tai runsaasti järjestelyitä vaativissa tilanteissa kuvien määrä suhteessa käytettävään aikaan voi olla pienempi.
Asiakkaalle toimitetaan kuitenkin aina kaikki käyttökelpoiset valokuvat.
Myös Eezy Kemi luottaa yrityskuvausasioissa Kuvavuorisen palveluihin

YRITYSKUVAN KORJAUSSARJA™ -hinnat

YRITYSKUVAN KORJAUSSARJA™ -hinnat

Mitä pakettien hintoihin sisältyy?
 • Kuvauksen suunnittelu ja konseptointi kuvauspalaverissa asiakkaan kanssa
 • Paketissa määritelty kuvausaika kohteessa. Tarvittavat kohteesta riippuvaiset lisätunnit 177 € + alv
 • Kuvien editointi Lightroomissa (kontrastien, kirkkauden ja värien säätö)
 • Kuvien Hi-Res ja Lo-Res tiedostot
 • Kuvien laajat käyttöoikeudet
 • Kuvaajan matkat yhteensä 40 km edestakaisiin matkohin saakka
 
Mitä pakettien hintoihin EI sisälly?
 • Kohteesta riippuvaan odotteluun ja järjestelyyn kuluva aika (pakettien alkaen -hinnat on laskettu tehokkaan kuvaustyön mukaisesti ja jokainen paketti on toteutettavissa mainitussa ajassa, mikäli kohteessa aika ei kulu odotteluun, siirtymiin tms.
 • Mahdollinen Photoshop -editointi, esim. elementtien poistot ja/tai lisäykset kuviin laskutetaan työn vaativuuden mukaan lisätyönä.
 • Matkat 40km yhteismatkoja ylittäviltä osin 0,50 € + alv + yli tunnin mittaisilta matkoilta 77€/h.
 • Mahdollisesti tarvittava majoitus laskutetaan toteutuneen mukaan.

YRITYSKUVAN KORJAUSSARJA™ XS

Hinta alkaen
797 + alv
 • Noin 20 valmiin kuvan korjaussarja
 • Kuvausaika noin 1h
 • Kuvan tavanomainen kontrastien, kirkkauden ja värien säätö Lightroomissa.
 • Hinta sis. kuvaajan matkat 40 km kokonaismatkoihin saakka. Ylimenevät kilometrit 0,50 € + alv

YRITYSKUVAN KORJAUSSARJA™ S

Hinta alkaen
1297 + alv
 • Noin 40 valmiin kuvan korjaussarja
 • Kuvausaika noin 2h
 • Kuvan tavanomainen kontrastien, kirkkauden ja värien säätö Lightroomissa.
 • Hinta sis. kuvaajan matkat 40 km kokonaismatkoihin saakka. Ylimenevät kilometrit 0,50 € + alv

YRITYSKUVAN KORJAUSSARJA™ M

Hinta alkaen
2477 + alv
 • Noin 80 valmiin kuvan korjaussarja
 • Kuvausaika noin 4h
 • Kuvan tavanomainen kontrastien, kirkkauden ja värien säätö Lightroomissa.
 • Hinta sis. kuvaajan matkat 40 km kokonaismatkoihin saakka. Ylimenevät kilometrit 0,50 € + alv

YRITYSKUVAN KORJAUSSARJA™ L

Hinta alkaen
3277 + alv
 • Noin 120 valmiin kuvan korjaussarja
 • Kuvausaika noin 6h
 • Kuvan tavanomainen kontrastien, kirkkauden ja värien säätö Lightroomissa.
 • Hinta sis. kuvaajan matkat 40 km kokonaismatkoihin saakka. Ylimenevät kilometrit 0,50 € + alv

Esimerkkejä YRITYSKUVAN KORJAUSSARJA™ -toteutuksista

Esimerkkejä YRITYSKUVAN KORJAUSSARJA™ -toteutuksista

Case: Eltel Networks

Case: Eltel Networks

Eltel Networks Oy on Suomen suurin sähkö- ja tietoliikenneverkkojen teknisten palveluiden tuottaja ja Pohjoismaiden yksi suurimmista sähköurakoitsijoista. Ylitornion sähköasemalla huoltotöiden yhteydessä Eltelille kuvattiin dronevideolla täydennetty YRITYSKUVAN KORJAUSSARJA™ -toteutus.

Case: Adapteo Oy

Case: Adapteo Oy

Adapteo on uuden ajan väistötila- ja lisätilaratkaisuja tuottava rakennusalan yritys, jonka Kempeleen Ylikylän kouluun toimittama lisäosa otettiin käyttöön alkuvuodesta 2022.  

Case: TSV-Rakennus Oy

Case: TSV-Rakennus Oy

Rakennusalaan erikoistunut TSV-RAKENNUS OY on perustettu Torniossa vuonna 2010. Sen palveluihin kuuluu muun muassa liike-, asuin-, teollisuus-, korjaus- ja julkisrakentaminen. TSV-Rakennuksen kuvaus toteutettiin Tornion kaupungintalon remontin toteutuksesta osana Business Tornion Invest in Tornio -hanketta.

Case: SF-Cliniken

Case: SF-Cliniken

Torniojoen rannan liepeillä, Suomen ja Ruotsin rajan tuntumassa sijaitseva SF-Cliniken tarjoaa ammattitaidolla ja kokemuksella lääkäripalveluita, kirurgisia toimenpiteitä, esteettisiä palveluita ja kattavia hyvinvointipalveluita. Sf-Clinikenin nettisivu-uudistuksen yhteydessä yrityksen kuvamateriaalista haluttiin yrityksen näköistä ja raikasta.

Case: Maansiirto Mykkälä

Case: Maansiirto Mykkälä

Maansiirto Mykkälä Oy on torniolainen maansiirtoalan yritys, joka on toiminut vuodesta 1964. Maansiirto Mykkälän kuvat kuvattiin osana Business Tornion Invest in Tornio – Invest in future -hankkeen yrityskuvauksia.

Case: Pohjaset Oy ekoasema

Case: Pohjaset Oy ekoasema

Pohjaset on erilaisia logistiikka-, kierrätys- ja biopolttoaineratkaisuja tuottava yritys, jonka missiona on tuottaa luonnollista polttoainetta ympäristö huomioiden, huolehtia kierrätyksestä läpi toiminnan ja tuottaa logistisia ratkaisuja vastuullisesti ja innovatiivisesti. Yhtiön ekoasema sijaitsee Tornion kromilaaksossa. Kuvaus oli osa Business Tornion Invest in Tornio – Invest in Future -hankkeen yrityskuvauksia.

Case: Botnia hoiva

Case: Botnia hoiva

Botnia Hoiva on merilappilainen perheyritys, joka tarjoaa kotihoito- ja siivouspalveluita. Yrityksen arvoja ovat kiireettömyys, lämminhenkisyys ja luotettavuus. Yrityksen kuvapankkiin kuvattiin laaja kattaus kuvia erilaisista yrityksen palveluihin kuuluvista hoiva- ja siivouspalveluista. Kun kuvissa voidaan käyttää yrityksen omaa henkilöstöä, tulee kuvista yrityksen näköiset.

Case: Tornion Ka-Ma palvelut Oy

Case: Tornion Ka-Ma palvelut Oy

Tornion Ka-Ma palvelut Oy teemme tilauksesta mm. sillankaiteita, kehikoita, rakennusrunkoja, telineitä, osia ja peräkärryjä. Kaikki metallirakenteet on saatavissa myös valmiiksi pintakäsiteltyinä, paikalleen kuljetettuina ja asennettuina.

Case: Havator Oy

Case: Havator Oy

Havator Oy:n matkassa olen päässyt kuvaamaan niin massiivisen superjahdin nostoa Pietarsaaressa, romahtaneen sillankannen nostoa Haukiputaalla, jättimäisen hakesiilon kannen nostoa Oulussa, että suurten betonielementtien nostoa Kemin sataman laajennuksen yhteydessä. Still-kuvien lisäksi projekteista on tuotettu asiakkaalle myös videot. Kuvat ja video viimeksimainitusta.

Case: Promote Oy

Case: Promote Oy

Promote Oy on kansainvälinen, tekninen asiantuntijayritys, joka keskittyy suunnittelu- ja projektointipalveluiden tuottamiseen. Promotelle kuvasimme YRITYSKUVAN KORJAUSSARJA™ Torniossa Magna LNG:lla, sekä yrityksen toimitiloissa Kemin Digipoliksessa.

Case: Fysiokiva

Case: Fysiokiva

Fysiokivan nettisivuprojektia varten kuvattiin yrityksen toimintoja niin Kemin pohjoisrantakadulla sijaitsevassa toimitilassa, kuin Kemin uimahallin toimitilassa ja sen yhteydessä uimahallin kuntosalilla ja altaassa.

Case: Kemin autopesu Oy

Case: Kemin autopesu Oy

Kemin karjalahdella, kauppakeskus Coronaa vastapäätä sijaitsevan Kemin autopesu Oy:n 24/7 pesuhallin markkinointia varten haluttiin nimenomaisesti kyseisessä kohteessa kuvattu kuvapankki korvaamaan pesulaitteen valmistajalta saadut kuvat. Koska samat laitetoimittajan kuvat ovat kaikkien alan toimijoiden käytettävissä, ei yrityksen brändin rakentaminen niiden varassa ole järkevää. Kuvissa haluttiin tuoda esiin sekä pesulaitteen ominaisuuksia ja eri pesuvaiheita, myös autopesulan soveltuvuutta isommalle pakettiautokalustollekin.

YRITYSKUVAN KORJAUSSARJA™ loi Kemin autopesu Oy:lle kuvapankin, jossa pääosassa ei enää ole laitetoimittaja, vaan yritys itse.

Ota seurantaan

Ota seurantaan