LAPIN VUODEN YKSINYRITTÄJÄ 2022 ON...

Siitä tosiaan tuli vähän enemmän kuin pelkkä harrastus!

Edellisessä blogikirjoituksesssani avasin Kuvavuorisen viisivuotisjuhlavuoden kunniaksi hieman omaa yritys- ja yrittäjätarinaani todeten, että valokuvauksesta piti tulla minulle pelkkä uusi harrastus. Hieman päälle seitsemän vuoden aikana ensimmäisen järjestelmäkamerani ostamisen jälkeen on kuitenkin tapahtunut niin paljon, että käytännössä koko elämäni on mennyt uusiksi tuon 240 euron alkuinvestoinnin myötä. Olen ehtinyt kouluttautua valokuvauksen parissa ensin ammatti- ja myöhemmin erikoisammattitutkintoon, saavuttaa arvostetun European Photographer -arvon Euroopan pohjoisimpana valokuvaajana, sekä saanut palvella asiakkaita aina perhe-elämän alkutaipaleellaan olevista tuoreista vanhemmista suuriin pörssiyhtiöihin.

Jo tuohon mahtuu niin paljon asioita, joita en ole osannut odottaa tapahtuvaksi ainakaan näin nopeasti. Siksipä tuntui kovin ylitsepursuavalta seisoa Santa’s hotel Santa Clausin lavalla juhlayleisön edessä vastaanottamassa Lapin vuoden yksinyrittäjä 2022 -palkintoa.

Rakastan valokuvausta, rakastan yrittämistä ja sen mukanaan tuomaa yrittäjän vapautta. Haluan kehittää niin omaa liiketoimintaani, kotikuntani elinvoimaa, kuin yksinyrittäjien toimintaedellytyksiä tässä maassa ja olen siitä onnellisessa asemassa, että olen omalla aktiivisuudellani saanut myös jälkimmäisiin mahdollisuuden niin kunnan valtuutettuna ja elinkeinotyöryhmän varapuheenjohtajana, kuin Suomen yrittäjien yksinyrittäjäverkoston johtoryhmän jäsenenä.

Niin kauan kuin olen valokuvannut, olen sanonut, että mikäli haluaa kehittyä ammatillisesti, on ihan turha kysyä oman äidin mielipidettä kuvista. Sen sijaan olen pyrkinyt kehittämään osaamistani asettamalla ammatillisen osaamiseni valokuvaajana yhä kovempien raatien jurytyksen alaiseksi. Samasta syystä arvostan saamani yrittäjäpalkinnon oman ammatillisen urani suurimpien huippuhetkien joukkoon – onhan se yrittäjäkollegoiden muodostaman ”juryn” valinnan tulos, joka perustuu yksinyrittäjänä yrityksessäni tekemääni kehitystyöhön. 

Alta voit katsoa Lapin yrittäjien kuvaaman Vuoden yksinyrittäjä 2022 -palkinnon paljastusvideon.

Facebook
Twitter
LinkedIn

OTA SEURANTAAN

OTA SEURANTAAN