Valmistumispäivä!

Noin puolitoista vuotta sitten aloitin matkan, jonka tavoitteena oli kehittää sekä omaa osaamistani valokuvaajana, että omia valokuvauspalveluitani uudelle tasolle. Ajatus siitä, että joku kaunis päivä valmistuisin valokuvaajamestariksi tuntui vielä kaukaiselta. Eihän siitä edes ollut kuin reilut 4 vuotta, kun ostin ensimmäisen järjestelmäkamerani Facebookin kirppikseltä 240 eurolla. Tai puolitoista vuotta siitä, kun valmistuin ammattiopisto Lappiasta valokuvaajan ammattitutkintoon (VAT).

Valokuvaajamestariopintojen kuvaustehtävän ”Paras minä” tuotos

Opiskelusta tuli koronan myötä kovasti erilaista, kuin mitä alunperin oli ajatuksena. Suuri osa matkoista Visuaaliviestinnän instituutille Tampereelle vaihtui Meeteiksi omasta työhuoneesta. Vaikka opiskelun sosiaalinen puoli jäi puolinaiseksi, saatiin opiskelut kuitenkin käytyä vähintäänkin kiitettävällä tavalla poikkeuksellisista järjestelyistä huolimatta.

Tänään koitti viimein se kaukainen kaunis päivä. Valmistumispäivä. Tuore valokuvaajamestari voi nyt hyvillä mielin suunnata katseensa kohti seuraavia tavoitteita omalla ammatillisen kehittymisen polullaan!

Facebook
Twitter
LinkedIn

OTA SEURANTAAN

OTA SEURANTAAN