🙋‍♂️ IHMINEN KAMERAN TAKANA

Kuvavuorisen valokuvaaja ja yrittäjä Jarno Vuorinen

Kameran takaa löydyn minä, valokuvaajan ammattitutkinnon (VAT) suorittanut keminmaalainen valokuvaaja Jarno Vuorinen. Parhaillaan suoritan kuvaustöiden lomassa alan jatko-opintoina Media-alan erikoisammattitutkintoa valokuvauksen osaamisalalla. Tarkoitukseni on valmistua valokuvaajamestariksi vuonna 2021.

Toimialueenani on kaikissa valokuvauspalveluissani Meri-Lappi. Valtaosa kuvauksistani sijoittuu Kemin, Tornion ja Keminmaan alueille, mutta esimerkiksi hautajais- ja hääkuvausten, sekä yrityskuvausten osalta kuvaan mielelläni myös Rovaniemen ja Oulun seuduilla. Koko päivän hääkuvauksissa ja muissa isommissa projekteissa olen käytettävissä koko Suomen alueella.

Puh: O44 2612O18
email: [email protected]

🗓 PALVELUT JA HINNASTO

Palveluihini kuuluu valokuvaukset laidasta laitaan – häistä hautajaisiin, lapsikuvauksista rippi- ja valmistujaiskuvauksiin, asuntokuvaukset, sekä brändi-, tuote-, mainos– ja henkilöstökuvaukset yritysten tarpeisiin. Kuvauspaketit hinta- ja sisältötietoineen sekä referenssikuvineen löytyvät helposti kunkin tuotteen kautta. Eri “toimialojen” palveluiden etusivuille pääset oheisista linkeistä:

Palvelut yksityisille: https://kuvavuorinen.fi/palvelut-yksityisille/

Palvelut yrityksille: https://kuvavuorinen.fi/palvelut-yrityksille/

Asuntokuvaukset: https://www.merilapinasuntokuvaus.fi

📷 KUVAUSKALUSTO:

Laadukkaasta ammattikalustosta löytyvät mm. seuraavat välineet:

Kamerarungot

Objektiivit

Drone

– DJI Phantom 4 pro+
– 3 akkua (yht. n. 70 min lentoaikaa)

Studiokuvaus

Muu kalusto